مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و وقت بخیر
من و همسرم یک آپارتمان مشاعی داریم که سهم هرکدام 3دانگ میباشد
این 3دانگ زوج جز مستثنیات دین هست؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بله مشمـل مستثنیات میشود مشروط به اینکه مال دیگری از زوج یافت نگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وقت بخیر
اگر شما منزل دیگری غیر این واحد مسکونی نداشته باشید توقیف این ملک بابت مهریه با توجه به اینکه جزو مستثنیات دین محسوب میشه فاقد وجاهت قانونی بوده و نهایتا رفع توقیف میشه مگر اینکه ارزش منزل به حدی بالا باشه که حتی سه دانگ اون هم دارای قیمت بالاتر از شان یک فرد مدعی اعسار و ناتوانی در پرداخت باشه در اون صورت باید به فروش بره و مازاد بر شان تحویل زوجه و از مهریه کسر بشه.

پرسشگر :

اگر زوجه این ملک رو از طریق ثبت و دادگاه بفروش بذاره پول فروش 3دانگ قابل توقیف هست؟

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام درصورتی ک منزل دیگری نداشته باشید و این منزل در حد عرف باشد بله میتواند جزو مستثنیات دین باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
اگر همسر شما به غیر از این سه دانگ ملک دیگری نداشته باشد
در صورت توقیف میتواند ادعای مستثنیات دین بکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه منزل دیگری نداشته باشند و این منزل در حد عرف باشد اصولا جزو مستثنیات دین باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر منزل دیگری نداشته باشد مستثنیات دین محسوب می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اصولا سه دانگ آپارتمان جز مستثنیات محسوب میشود مگر آپارتمان خیلی بزرگ باشد

یک وکیل

سلام، بستگی به حالت های مختلف و برسی شرایط می تواند باشد و می تواند نباشد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که در آن منزل سکونت داشته باشید خیر نمی تواند بگیرد

محمد جواد مسلمان حقیقی

جناب آقای محمد جواد مسلمان حقیقی :

سلام
اگر مال دیگری از زوج یافت نگردد و ارزش این سه دانگ بیشتر از شأن یک فرد مدعی اعسار نباشد ، جز مستثنیات دین محسوب میشود

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام بله اگر شما منزل دیگری برای زندگی نداشته باشید