مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بابت مهریه

با سلام خدمت تیم محترم وکلا
همسر بنده از پارسال برج 12 منزل را به همراه اثاثیه جهیزیه ترک نموده و قبلا هم از سر ناسزاگویی و ناسازگاری با فرزندان بنده را داشته اند به حدی که فرزندانم هیچ گونه مهری به مادر خود ندارند و من همراه فرزندانم در یک خانه حدود 45 متر زندگی می‌کنیم که صاحب خانه خودم می‌باشم. با توجه به بیماری ام اس که همسرم به آن مبتلا شده در صورت طلاق دادن ایشان با توجه به اینکه ملک به نام من میباشد و ایشان از برج 12 پارسال با شکایتی که بابت مهریه نموده اند و مهریه خود را دریافت می‌نمایند آیا نصف منزل هم به ایشان تعلق می‌گیرد ؟ در ضمن ایشان خودرو اینجانب را نیز بابت مهریه توقیف نموده اند

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مناصفه اموال زمانی ست که به درخواست زوج باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر تمام خانه متعلق به شما میباشد مگر در عقدنامه شرط نصف شدن دارایی شده باشد و زوج دادخواست طلاق مطرح کند و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر
ایشان شامل تنصیف دارایی نمی شوند
چراکه ناشزه هستند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرط تصنیف در عقدنامه نیامده . این قاعده در مورد شما اجرا نمیشود. زیرا تصنیف در صورتی است که طلاق از سوی زوج باشد نه زوجه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر منزل جزو مستثنیات دین است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تعلق نمی گیرد
منزل در حد شان زوجه جزو مستثنیات دین است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک خانه با این‌متراژ و با توجه به سکونت شما در آن از مستثنیات دبن است.اما از جهت شرط تنصیف دارایی در شرایطی امکانش هست.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
درصورتی که در سند ازدواج شرط تنصیف دارایی شده باشد یعنی درخواست طلاق از طرف زوج باشد و علت آن هم ناشزه بودن زوجه نباشد نصف اموالی که زوج در دوران زناشویی با زوجه به دست آورده است متعلق به زوجه میباشد.اما بابت مهریه زوجه منزل مسکونی زوج که عرفاً در شأن وی باشد جزء مستثنیات دین است و توقیف نخواهد شد.
مؤید باشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تنصیف اموال دارای شرایطی لست از جمله زوجه ناشزه نباشد و طلاق به درخواست زوج باشد
از باب مهریه نیز چنانچخ ملک دگری ندارید جز مستثنیات دین محسوب می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نصف اموال زمانی اجرا میشود که شما دادخواست طلاق بدهید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر یک منزل باشد و با این متراژ از مستثنیات دین است و توقیف نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر
شرایط تنصیف با‌شد، اموال بعد از زوجیت بدست آمده با‌شد ملک ورثه ای نباشد، زوجه ناشزه محسوب نشود، شرط تنصیف را پذیرفته و قبول کرده باشید و.......