مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من یه اپارتمان 70 متری دارم پایین شهر شغلم 5 ساله اسنپ و همسرم تقاضای طلاق داده و من در این خانه زندگی میکنم .. آیا میتوانند خونه را ازم برای مهریه بگیرند؟ توی مهریه نوشته شده به جای منزل مسکونی 30 ملیون پول نقد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اگر در خانه ساکن هستید جز مستثنیات ومی توانید لایحه مستثنیات دهید تا رفع توقیف شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

منزل مسکونی تا یک واحد جز مستثنیات دین است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که منزل شما جزءمستثنیات دین باشد قابل توقیف نخواهد بود ، اما اگر به عنوان مهریه ذکر شده باشد میتواند آن را توقیف نماید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق مقررات موضوعه یک واحد مسکونی متناسب شان زوج در زمان اعسار از مستثنیات دین و غیر قابل توقیف می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها منزل شما باشد جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خانه مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ منزل شخصی اگر در حد عرفی و‌متناسب با نیازتون باشه جزو مستثنیات دین محسوب میشه و توقیف نمیشه

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، منزل مسکونی جزو مستثنیات دین است و غیر قابل توقیف

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک خانه در شان زوج در حالت اعسار به شرط سکونت فی الحال از مستثنیات دین است.و خودرو هم در صورتی که تنها وسیله معاش باشد قابل توقیف نیست مدارک کار کردن در اسنپ را از مدیریت تهیه و داشته باشید.مهریه به نرخ روز محاسبه میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خانه مسکونی ، جز مستثنیات محسوب میشود و قابل توقیف نیست مگر در عقدنامه ، خانه مشخص و معین و موجود در زمان عقد ، به عنوان مهریه ذکر شده باشد

که در این صورت خانه ، متعلق به زوجه است

ولی اگر در عقدنامه ، خانه ای به عنوان مهریه ذکر شده باشد ولی در زمان عقد ، خانه موجود نباشد چنین شرطی مجعول است و باطل
است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

منزل جزو مستثنیات دین می‌باشد
و اگر بجای منزل بابت مهریه ایشان وجه آن در سند ازدواج نوشته شده است این امر قابل دفاع میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر جز مسنثنیات دین محسوب می گردد

یک وکیل :

با سلام
آپارتمان با این متراژ جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام ملزم به پرداخت مهریه هستید و در صورت عدم پرداخت اپارتمان قابل توقیف میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات داده شده اصولا جز مستثنیات دین تلقی میگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا داشتن خانه خیر نمی‌توانند خانه را از طریق اجرای مهریه از شما بگیرند