مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام مزحمت تلفنی، افترا، توهین، الفاظ رکیک و...

من در محیطی کار میکردم و کارفرما به دلیل اینکه من پیگیر قرارداد بودم اینجانب را اخراج و از پرداخت حق و حقوق من امتناع نمود که با ارسال چندین پیام محترمانه درخواست تسویه حساب کردم که بی اهمیت به پیام ها بود تا اینکه از طریق اداره کار اقدام نمودم و در نهایت رای قطعی به نفع اینجانب صادر گردید و در آنجا مرا عصبانی کردند که هیچ کاری نمیتوانی بکنی و پولت را نخواهیم داد و به احترام محیط اداری بصورت پیامکی به نماینده کارفرما با عصبانیت پیام نوشتم و از کلمات دماغ کج ( که واقع بوده و چون عصبانی شدم گفتم ) و سپس کارفرما رو مخاطب قرار دادم که نوشتم (به ارباب حرام خواهت بگو که قانون حلقوم حرام خور ها رو پاره میکنه و به امید خدا همین اتفاق هم افتاد) حالا نماینده کارفرما رفته از من شکایت کرده که من به اون گفتم این ها رو و صرفا 1 پیام ارسال گردیده است و من اسناد اینکه حرام خور می باشند رای اداره کار و فاکتورهای پرداخت نشده خودم رو قراردادم میخواستم ببینم چنین شکایتی به نتیجه میرسه چون خودم یه شهر دیگه هستم و پرونده شهر دیگه

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام مزاحمت تلفتی دفاع در برابر اتهام توهین و افترا توهین افترا