مشاوره حقوقی رایگان - در حوزه روابط مالک و مستاجر

باسلام. ناشی از نشت گاز مستاجر دچار سوختگی و خسارات مالی گردیده ضمن ان به اپارتمان محل اجاره ای نیز اسیب وارد شده و صرفنظر از مورد اخیرالذکر، خسارات وارده به مستاجر به عهده کیست ؟ موجر مدعی است در مفاد قرارداد عین اجاره را صحیح و سالم تحویل داده است و خود را مبری میداند در صورتیکه تخلف و تغییر مسیر لوله ها محرز و با تبدیل دو تراس به اتاق خواب ضمن تخلف از جهت مقررات شهرسازی مبادرت به انجام ان در یک مجتمع 8 واحدی 50 ساله لوله کشی غیرمجاز میباشد اکنون سوال این است مقصر حادثه کیست ؟ و به کجا باید مراجعه نمود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

مقصرراکارشناس تعیین میکندوشورای حل اختلاف صالح به رسیدگی است.ظریفی09121022422