مشاوره حقوقی رایگان - بنام کردن سند

با سلام پدرم جز مادرم زن دیگری دارد ما یک پسر و یک دختر هستیم و مادرم نیز در قید حیات هست و ما در کرج هستیم یعنی مادرم زن اول پدرم هست ولی ان زن بچه ندارد و در منزل پدرم در همدان که بنام پدرم هست زندگی میکند و سند دفترچه ای خانه پدرم را برداشته حالا پدرم سند المثنی گرفته و میخواهد سند را بنام برادرم یا خواهر خودش کند ایا راه حلی وجود دارد که این کار از نظر قانونی انجام شود و هم همسر دوم پدرم از این موضوع مطلع نشود و میخواستم بپرسم اگر آن زن بابت مهریه شکایت کند اگر به اسم ما باشد تا چند سال بگذرد دادگاه نمیتواند خانه را بابت مهریه توقیف کند و برگرداند؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

سلام معامله مشکلی ندارد و در مورد مهریه نیز تا یک سال قبل از دادخواست مشکلی ندارد