مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای ازدواج مجدد

سلام، وقت بخیر .بنده دادخواست ازدواج مجدد دادم و در جلسه رسیدگی تمامی حرف های من رو قبول کرد و حتی گفتم که حکم عدم تمکین زوجه را دارم. بعد هم توانایی مالی من رو بررسی کرده و به من رای ازدواج مجدد را نداده است.
من موندم این چه قانونی هست؟ وقتی دو قاضی مکمل هم هستند. قاضی مهریه طوری تصمیم میگیرد بر اساس حقوقت و بعد قاضی که برای ازدواج مجدد هست، میخواد توانایی مالی زوج را بررسی کند. من الان 25 میلیون هم حقوق بگیرم، خب قاضی برای مهریه میگه هر ماه دو سکه و پیش هم میگیره و بعد دیگر از من چیزی باقی نمی ماند که بروم و ازدواج مجدد کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید که در جلسه اعتراض به رای ازدواج مجدد چی بگم؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای ازدواج مجدد ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین ازدواج مجدد