مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام
آیارابطه مقعدی تمکین محسوب میشود(باوجودباکره بودن)که قاضی زن رابه تمکین محکوم میکند؟
اگرمحسوب نمیشودمن چجوری میتونم رائ صادرشده روبرگردانم درجلسه هم اعلام تمکین کردم
ودرخواست منزل مستقل و وسایل موردنیاززندگی مشترک کردم منزل کارشناسی شده وتاییددرصورتی که وسایل منزل ازخانه پدری نامزدم تهیه شده بوده برای تاییدکارشناس بنده درجلسه اعلام کردم ولی قاضی اعتنایی نکردفقط چون رای تمکین علیه بنده بودحکم ازدواج مجددرابه نامزدم داد
الان چجوری میتونم رای ازدواج مجدد رو در اعتراض حکم به تجدیدنظراستان بفرستم که به نفع من باشه 20 روز مهلت تجدیدنظر دارم برای اعتراض به رای ازدواج مجدد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد تمکین خاص بله مصداق رابطه مقعدی میباشد . و در مورد حکم ازدواج مجدد بستگی به ادله شما دارد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام مدارک باید بررسی شود ولایحه دفاعیه قوی تنظیم گردد