مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

پدرم در سال 63 فوت نمودند در زمان فوتشان پدرشان(پدربزرگم) در قيد حيات بودندكه در انحصار وارثت يك ششم حقوق پدرم به وي تعلق گرفت. در سال81 پدربزرگمان فوت كردند. درسال 83 دوسال بعد از فوت پدربزرگمان با عمويمان تقسيم نامه اي دستي تنظيم شد تا املاك پدرمان از عمويمان تفكيك شد.
ورثه در سال 96تصميم به تقسيم اموال پدري خود گرفتند.
اكنون عمو و عمه ما ادعا دارند كه ما از املاك پدر شما ارث ميبريم چون يك ششم اموال پدر شما مربوط به پدرمان ميباشد.
آيا ادعاي آنها باتوجه به اينكه پدرمان 9 نفر وارث دارد قانوني است ؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام.از آنجا که پدر شما زودتر از پدربزرگ فوت کرده اند پدربزرگ از پدر و پس از فوت پدبزرگ وراث زنده ایشان از کلیه اموال من جمله سهم الارثی که از پدر شما به ایشان رسیده ارث میبرند.