مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم حضور در محضر

سلام، وقت بخیر.
ببخشید در مورد عدم حضور محضر

اگر خریدار به علت آماده نبودن سند، عدم حضور فروشنده را گرفت و پس از مدتی سند آماده شد و فروشنده تاریخ انتقال سند در محضر را اعلام کرد و خسارت عدم حضور در محضر را نداد،
اگر خریدار انتقال سند را انجام دهد، میتواند بعد از انتقال سند شکایت کند یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انتقال سند تاثیری در دریافت خسارت عدم حضور ندارد به شرطی که گواهی عدم حضور از طریق دفتر خانه صادر شده باشد وبعد از انتقال سند میتوانید به استناد مبایعه نامه از تاریخ مقررر تا زمان انتقال سند خسارت خودرا دریافت نمایید