مشاوره حقوقی رایگان - آیا جریمه عدم حضور سندیت دارد

سلام من در تاریخ 17تیر 99 سه دانگ ملکی را خریدم به مبلغ 560 میلیون 240 میلیون آن را نقدا پرداخت کردم و مبلغ 320 دیگر را در زمان تنظیم سند 25 تیر ماه در
دفترخانه مشخص کردم بنده در زمان تنظیم سند، به همراه قولنامه و مدارک شناسایی و یک فقره چک رمزدار حاضر شدم طرف فروشنده در دفترخانه حاضر نشد فردای آنروز از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه برای فروشنده فرستادم. آیا در صورت دادخواست مبلغ سیصد میلیون به بنده تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام
خیر اگر وجه التزامی در مبایعه نامه گنجانده شده مستحق مطالبه آن خواهید بود و میتوانید دعوی الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده طرح کنید