مشاوره حقوقی رایگان - خسارت حادثه حین کار

سلام، خسته نباشید. 27 دی ماه امسال در شرکت برای من اتفاق حادثه پیش اومده و بند آخر انگشت میانی دست چپ من حادثه دیده. ولی از طرف شرکت یا بیمه هیچ وجهی بابت خسارت به من ندادند. گفتم میتونید کمکم کنید چه کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام اگه کارفرما شرکت رابیمه کرده به بیمه مراجعه کنبد در غیر اینصورت در دادسرا علیه شرکت و مدیر عامل طرح دعوا کنید.