مشاوره حقوقی رایگان - اغعتراض به مقصر شدن در تصادف

باسلام و خسته نباشید.
بنده شب در حال حرکت در بلوار بودم و پشت سر من هم موتور سیکلت در حال حرکت بود. من قصد گردش به سمت راست فرعی را داشتم که با زدن راهنما وارد کوچه شدم که احساس کردم افتادم در جدول آمدم پایین دیدم همون موتور سیکلت با همون سرعت به قسمت عقب خودرو و لاستیک خورده است که به راهنمایی و رانندگی اطلاع دادیم. اول مدارک موتور رو خواست نداشت گفتم آقا مقصر کی هست و گفت موتور سیکلت و بنده نمیخواستم خسارت بگیرم. گفتم آقا برو و موتور سیکلت با مامور راهنمایی صحبت کرد و آمدند پایین. نگاهی کرد و من رو مقصر تصادف اعلام کرد و مبلغ 235 هزار تومان من رو جریمه کرد. آیا خدا وکیلی این مامور وظیفه شناس هست؟ لطفا من رو آگاه کنید.

پاسخ ها :

اعتراض به مقصر شدن در تصادف مقصر تصادف موتور سیکلت با خودرو مقصر تصادف تصادف