مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام و درود ،از یک موسسه خودرو اجاره کردم و یک فقره چک بابت تضمین خودرو در وجه حامل به قیمت ماشین تحویل دادم.بعد از استرداد ماشین قرار شد ،بابت خلافی ماشین چند روز صبر کنیم و سپس چک را تحویل دهند،که به دلایل نامعلوم تحویل داده نشد،و پس از گذشت شش ماه از صدور چک توسط شخص دیگری گواهی عدم پرداخت صادر شد و بعد از 10 ماه از فرم زدن چک ،اجراییه توقیف اموال صادر شد،با توجه به اینکه از همان ابتدا شکایت خیانت در امانت کردم،که رای قطعی منع تعقیب صادر شد،چون طرف به دادگاه اعلام کرد که احوالم سرقت شده و خودش پرونده خیانت در امانت با دادگاه ارائه کرد،البته در شورای حل اختلاف و دست نوشته خود اعلام کرد که چک امانت بوده و در صورت هرگونه مشکل ملزم به پرداخت خسارت میباشم.و من شکایت حقوقی استرداد لاشه چک کردم که جلسه اول رد دعوی صادر شد اعتراض کردم که وقت جلسه دوم مشخص شد که هنوز نرفته ام،همزمان شخص دوم هم که اجراییه گذاشت رفتم جلسه دادگاه و تقاضای جلب ثالث دادم نسبت به طرف اول،میخواستم ببینم دادگاه حقوقی استرداد لاشه چک چه حکمی صادر میکند با توجه به مدارکی که اعلام میکند چک بابت ضمانت بوده و اظهارات خود متهم،و همچنین یه کپی از قرارداد اجاره اتومبیل دارم،و من الان چه اقدامی بکنم؟؟؟در ضمن داخل چک نوشته بودم حامل مبلغ 50میلیون ،ولی در قرارداد و دست نوشته طرف اول نوشته بودیم بابت ضمانت،

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.