مشاوره حقوقی رایگان - بدهی پدر متوفی

با سلام خدمت ادمین محترم سایت خوب دادراه و وکلای گرامی.
پدر اینجانب حدود 40 سال قبل که من بچه بودم در روستاهای کرمانشاه مقداری زمین کشاورزی داشته. در زمان حیاط به خاطر بیماری مادرم همه رو قطعه قطعه به صورت قولنامه ای فروخته است. بعد از وفاتش حتی پول کفن و دفن هم نداشت. من هم 40 سال هست به کاشان آمدم زندگی میکنم و مشکلات کلیوی و قند بالا دارم و تحت پوشش ارگان های حمایتی می باشم. اخیرا یک حکم داداگاه توسط سایت ثنا برای من آمده که یکی شکایت کرده گفته پدرش زمین به پدر من فروخته اما من خبر هم نداشتم. دادگاه من را به پرداخت محکوم کرده. بنده هم به خاطر بیماری نمیتونم مسافرت بروم. دادگاه کرمانشاه است. لطفا راهنمایی کنید. تو را خدا در حکم ده روز فرصت داده 6 روزش تموم شده.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در صورتی که به شما ارثی نرسیده باشد شما موظف به پرداخت دیون پدر نیستید. اما باید مدارک کافی برای اثبات موضوع داشته باشید