مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده

با سلام.
بنده در ابتدای تیر ماه امسال برای تغییر نام کوچک از طریق دادگاه اقدام کرده و پرونده را توسط وکیل ثبت احوال در سامانه ثبت کردم.
اکنون با گذشت حدود 9 ماه به پرونده اینجانب هنوز رسیدگی نشده و هر بار که با وکیل تماس میگیرم، ایشان می‌گویند که دادگاه هنوز تصمیم نگرفته است.
آیا سپری شدن این مدت زمان برای یک پرونده ساده، عادی و طبیعی است؟
آیا می شود کاری برای تسریع روند رسیدگی کرد؟
حدودا چقدر دیگر باید صبر کنم؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام زمان رسیدگی در هر شهر و هر مجتمع قضایی و حتی هر شعبه با شعبه دیگر متفاوت است. شما می توانید شخصاً به شعبه دادگاه مراجعه و پیگیر پرونده شوید