مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام بنده یک ماشینی رو به صورت قولنامه دستی خریدم و ادرسی از فروشنده ندارم، فروشنده سند و مدارک ماشین رو تحویل من داد و 1 میلیون تومان برای انتقال سند نگه داشتم، سند به نام فروشنده نبود اما گفت که هر موقع که انتقال سند خواستید بدید من صاحب سند رو میارم برای تعویض پلاک و سند زدن، من هم روی حساب حرف ایشون حساب کردم حدود 20 روز بعد ماشینو فروختم به نفر دیگه و 1 میلیون تومان از او نگرفتم به خاطر انتقال سند، الان خریدار جدید میخواد سند به نامش بخوره و من شماره تماس فروشنده ای که من ماشینو ازش خریدم بهش دادم، هر دو با هم قرار گزاشتن ولی برای انتقال سند به توافق نرسیدن و خریدار جدید منو تهدید به شکایت میکنه خواستم ببینم پای منم گیره داخل این داستان؟ و سرنوشت ماشین چی میشه، ممنون

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

خریدار چاره ای جز طرح دادخواست علیه شما و فروشندگان قبلی ندارد و همگی شما را باید طرف دعوا قرار دهد و هزینه های ناشی از این امر و اگر وجه التزامی در قرارداد دارید بر عهده شماست
ولی نهایتا شما نیز می توانید علیه فوشنده خودتان اقدام نمایید و تمام خسارت های متحمله را دریافت کنید