مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن سفته

من و همسرم به همراه مادرشون از یک مغازه لوازم خانگی که دوست قدیمی همسرم هم بود یک لپ تاپ به صورت اقساط برداشتیم و قرارداد به نام مادر همسرم نوشته شد و پول پیش لپ تاپ رو دادیم (حدود 5 میلیون ) و من اقساط رو پرداخت میکردم. بنا به دلایلی قسط آخر رو نپرداختم و مغازه دار میگوید سفته ها به اسم من است. البته من تا جایی که میدونم سفته ای پر و امضا نکردم. از آنجایی که فاکتور فروش به نام مادر همسرم است، آیا مغازه دار میتواند سفته ها را به اجرا بگذارد؟ ( با توجه به این که حتی ممکن است همسرم به نام من سفته پر کرده باشد و امضای من را جعل کرده باشد)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام معمولاً برای خرید کالای همچون لپ تاپ سفته دریافت نمی شود بلکه بیعانه گرفته میشود و نهایتاً تا تسویه کامل اقساط انجام شود و اگر در هر صورت سفته ی به نام شما و امضای شما باشد مغازه دار می تواند علیه شما اقدام قانونی کند اما شما باید در خصوص جعلیت سفته ابتدا آگاه شوید تا بتوانید اقدام قانونی خود را به درستی پیگیری کنید.برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام واحترام
سفته سند تجاری است و هر شخصی که اقدام به دادن سفته کرده است مکلف به پاسخگویی به دارنده آن می باشد لکن اگر همسر شما یا هر شخص دیگری از ناحیه شما سفته را امضا کرده باشد می توانید اقدام به طرح دعوی حقوقی یا کیفری علیه ایشان نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.