مشاوره حقوقی رایگان - کارسازی سفته به شخص دیگر

سلام من از شخصی صد میلیون سفته گرفتم کارهای دادخواست را کردم چون نمی‌توانستم پی گیر باشم انها را کار سازی کردم به نام شخص دیگری حالا سفته ها نقد بشه پولش را به چه کسی میدهند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر منظور پشت نویسی در قانون اصل بر انتقال است که دارنده سفته محق است ولی اگر پشت نویسی به معنای وکالت داده شده وقید شده است پول به شما می رسد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که طرح دعوا کرده به حساب او واریز میشه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت طرح دعوا با وجود به حساب ایشان واریز خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر سفته را انتقال داده اید به کسی که طرح دعوی نموده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر وکالت در پرداخت دادید به شما اگر نتقل کردید به شخص جدید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت طرح دعوا با وجود به حساب ایشان واریز خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ سفته به حساب انتقال گیرنده سفته ، واریز خواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام اگر وکالت در پرداخت دادید به شما اگر نتقل کردید به شخص جدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسی که طرح دعوا کرده اگر اختیار اخذ وجوه را داشته باشد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مبلغ سفته به حساب کسی که طرح دعوا کرده و سفته به او منتقل شده واریز میشود.