مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه

سلام. دیروز یک ماشین سواری به من زد و متواری شد. من خوردم زمین و موتور من به یک ماشین دیگه که پارک بود برخورد کرد. هزینه خرج اون ماشین رو من دادم. افسر اومد و ثبت گزارش کرد. الان هم کمر من و هم پای من خیلی درد میکند. آیا میتونم تقاضای دیه کنم؟ البته هنوز به دادسرا شکایت نکردم. چون موتور من بیمه ندارد و خودم هم گواهینامه ندارم.

پاسخ ها :

پرداخت دیه در تصادف موتور سوار بدون گواهینامه متواری شدن خودرو در تصادف تصادف موتور سیکلت موتور سیکلت بدون بیمه موتور سیکلت بیمه دیه تصادف