مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار دست نوشته واگذاری حق طلاق

سلام، وقت بخیر. من در اثر مشکلاتی که با همسرم داشتم چند وقت پیش از ایشون حق طلاق با امضا و اثر انگشت گرفتم و همچنین با امضا و اثر انگشت چند تا شاهد از طرف خودشون و از طرف من. میخواستم ببینم برای دادگاه این مدرک مورد تایید محسوب میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

اعتبار دست نوشته واگذاری حق طلاق دست نوشته واگذاری حق طلاق حق طلاق