مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار حق طلاق به صورت دست نویس

سلام و عرض ادب. ببخشید بنده یه سوال در خصوص اعتبار حق طلاق به صورت دستنویس دارم. به عبارت دیگر، اگر شوهری، حق طلاق رو به صورت دستنویس در سلامت عقل و با امضا و اثر انگشت، به همسر خود واگذار کنه، آیا این برگ اعتباری داره و یا این که فاقد هر گونه اعتبار هست و به هیچ کاری نمیاد؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعتبار دارد
اين حق قابل واگذاري نيست وبايد متن مخصوصي به لحاظ حقوقي نوشته شود به همين سهولت و راحتي نيست