مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار دست نوشته واگذاری حق طلاق

با سلام.
بنده از طرف خانواده نامزدم جهت 2 شرط حق طلاق با زن و همچنین حضانت فرزند با مادر به مشکل خوردیم و من رو متقاعد کردند که اون دو شرط رو نگذارم و در ازای اون نامزدم دست نوشته داده که در صورت انجام یک سری کارها حق طلاق و یا حضانت بچه ها رو به من میدهد و امضا و اثر انگشت زده است. میخواستم بدونم این دست نوشته اعتباری دارد یا برای این که قابل استفاده بشود باید چی کار کرد؟ متن خاصی و یا ذکر چیزی مشخص لازم هست؟ چطور میتونم از آن به عنوان یک مدرک محکم برای خدایی نکرده جدایی استفاده کنم؟

پاسخ ها :

اعتبار دست نوشته واگذاری حق طلاق اعتبار دست نوشته واگذاری حضانت فرزند اعتبار دست نوشته حق طلاق حضانت