مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و طلاق

سلام من حق طلاق بلاعزل دارم. حضانت بچه رو هم تا وقتی شوهر نکنم دارم بچم 9ماهشه میخواستم ببینم اگه اقدام کنم میتونم حق ازدواجمو با بخشیدن نصف مهریه بگیرم یعنی چیکار کنم که حضانت بچم کامل بشه برای خودم و هیچ شرطی هم نذارن من قصد ازدواج ندارم ولی میخوام حق ازدواجمو بگیرم که بدونن میتونم ازدواج کنم بچه روهم میخوام راهنماییم کنید‌ ممنون اگه وکیلی بخوام که خودم اصلا دادگاه نرم و طلاقمو بگیره حضانت بچه و مهریه و نفقه بچه رو بگیره هزینش چقدر میشه جهیزیه هم که نمیدونم الان فقط بچم مهمه برام

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حق الوکاله وکیل توافقی وقراردادی است

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.بعد از طلاق نیازی به اجاره برای ازدواج مجدد نیست!حضانت تا هفت سال با مادر و بعد از آن بارای دادگاه تعیین میشود.امکان طرح دادخواست استرداد جهیزیه هم وجود دارد.هزینه وکیل متغیر است