مشاوره حقوقی رایگان - مشکل گزینش

بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام و احترام
باستحضار میرساند اینجانب فرزند جانباز 70 درصد (قطع دوپا،ویلچری) میباشم. بنده بعنوان سرباز کوچک ولایت و عضوی از خانواده شهدا و جانبازان دارای 31 ماه سابقه فعالیت در جهت پاکسازی میادین مین و تفحص شهدای 8سال دفاع مقدس در مناطق جنگی و عملیاتی کشور میبوده که در کنار این امر توانسته ام تحصیلات کارشناسی و فوق دیپلم خود در زمینه حقوق و مهندسی معماری را با موفقیت پشت سر بگذارم. پدر بنده جانباز 70درصد ویلچری ، برادر شهید و دارای سوابق درخشانی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چون فرماندهی مهندسی ......... و چندین مسئولیت متعدد دیگری میباشد و از 16 سالگی هم در جبهه های دفاع مقدس حضور داشته و هم اکنون نیز بنا به وظیفه و ادای دین در مقابل خون شهدا و رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و رسیدن به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت با همین وضعیت جسمانی مشغول پاکسازی میادین مین و تفحص شهدا میباشند. بنده در سال 94 حدود 5ماه در مرکز ... شورای نگهبان تهران در حال فعالیت بودم که در آن زمان به گفته مسئول مربوطه مبنی بر عدم تطابق رشته تحصیلی مربوطه اقدام به ادامه تحصیل در رشته حقوق جهت ارتقاع توانایی و تخصص خود نمودم که نهایتا در بهمن ماه سال 1399 دعوت به گزینش در شورای نگهبان گردیدم بعد از طی تمامی مراحل گزینش در تهران اعم از مصاحبه و تحقیقات بنده را به یکی از واحدهای شورای نگهبان فرستادند و مسئول مربوطه با بنده حرف زد و جهت اعلام نیاز نامه ای به گزینش مربوطه ارسال نمود بعد از آن پرونده بنده جهت تکمیل تحقیقات به محل زندگیه بنده در گذشته یعنی شهرستان ارومیه فرستاده شد، پدر بنده در سال 1380در شهرستان ارومیه پرونده ای شخصی مطروحه در دادگاه داشتند که مربوط به زمینی بود و ناخواسته و با پیشنهاد همکاران پاسدار خود درگیر این موضوع شده بودند و بعد از روبرو شدن با مشکل در این معامله و پیرو همین موضوع جهت خدشه دار نشدن موقعیت اجتماعی و دولتی خود خانه و تمام دارایی ناچیز خود را از دست داد تا حق الناس را ادا فرمایند تا دینی بر گردنشان نباشد. براساس همین موضوع بعد از ارسال پرونده بنده به شهرستان ارومیه با احضار بنده توسط گزینش به بنده گفتند که چون پدر شما در سال 1380 پرونده ای داشته ما از جذب شما معذوریم و به همین دلیل گزینش نمیشوید. ما فرزندان جانباز و شهدا از تمام محبتهای پدرانه فقط آرزوی آنرا باخود یدک میکشیم و سالهاست پاسوز تمامی رنج و عذاب مریضی و نبود پدرانمان شده ایم و هم اکنون نیز اینکونه با ما سر میکنند. حرف دل بنده حقیر این است یعنی تمامی زحمات و سوابق و خدمات پدر بنده فقط و فقط با یک موضوعی که آن هم شخصی و اصلا ربطی به مسائل اقتصادی ،سیاسی و...ندارد بر باد خواهد رفت؟ پدری که تمام عالم بر آن افتخار میکنند امروز وجود یک پیشامد شخصی در زندگیش باعث عدم جذب فرزندش در سیستمی چون شورای نگهبان که تماما انقلابی و ولایی هستند خواهد شد؟ پدران ما فرزندان این ولایتند همانگونه که با فرمان امام راحل پا در عرصه دفاع و جهاد گذاشته اند ما نیز امروز فقط با یک اشاره رهبرمان امام خامنه ای جانمان را فدای پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی مینماییم. نظر منفی در گزینش بنده آن هم با این همه سوابق درخشانمان بعنوان یک خانواده شهید، جانباز و ایثارگر یعنی دار زدن شخصیت خانوادگی و تمامی این سوابق است که همین موضوع مسیر زندگی را عوض میکند. هرچندمطمئنن این جزء عقاید و قوانین این نظام مقدس نمیباشد چون خودمان فرزندان اصیل این نظامیم و خونی که در رگهای ما جاریست از برکت همین نظام و رهبری میباشد که این امر مرا یاد سخنی از امام خمینی(ره)می اندازد که فرموده اند در امر گزینش تجسس در احوال اشخاص در غیر مفسدین و گروههای خرابکار ممنوع است ولی امروز با تجسس در احوال شخصی پدرم اقدام به رد صلاحیت بنده در استخدام شده اند. آرزوی دیرینه من بعنوان یک بسیجی ، مهندس، حقوق دان خدمت بر کشور عزیزم ، ادامه راه شهدا و جانبازان و خشنودی رهبرم حضرت آیت الله خامنه ای میباشد و همیشه مفتخرم که سرباز کوچک ایشان میباشم. لذا استدعا دارد مرا در رفع موانع گزینشی پیش آمده یاری فرمایید باشد که خداوند منان عجر تعالی نصیبتان بگرداند.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید اما با توجه به اعتبار شما در مشاغل دیگر نیز موفق خواهید شد