مشاوره حقوقی رایگان - رای پزشکی قانونی

باسلام و خسته نباشید
عارضم خدمت وکلای زحمت کش که پسر بنده چهار ماه پیش ماشین بهش زد و از ناحیه لگن و دست صدمه دید وشکست که دستش پین گذاری و عمل جراحی شد لذا رایی که پزشکی قانونی امروز داده چهار درصد برای لگن و دو درصد برای دست شکستش هستش که در مجموع شش درصد شده که به حساب بنده میشود حدود سیزده میلیون تومان درضمن همین حادثه پارسال برای یکی از آشناها اتفاق افتاده بود و یک دستش شکسته بود با دیه پارسال حدود چهل میلیون دیه گرفت من فکر میکنم خیلی کم رای خورده لطفا اگه امکانش هست راهنمایی کنید چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما اگر پروندتون مختومه نشده باشه میتوانید درخواست نمایید که هیات پزشکی

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام.ظرف هفت روز امکان اعتراض به نظر پزشکی قانونی برای شما وجود دارد