مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

با سلام، 1سال و نیم پیش با خانمی صیغه کردم که به خاطر وضعیت سربازی پسرش و اینکه حقوق پدرش رو بگیره از من خواستن که صیغه ما ثبت الکترونیکی نشه و من قبول کردم و فقط به صورت برگه ای در دفترخونه ثبت شد و 14 سکه مهرشون کردم، بعد 2هفته سرویس طلا (60گرم) خریدم که قرار بود 1ماه بعدش در یک مهمانی که فامیل هستن بهشون بدم، ولی ایشون 2روز بعد خرید گفتن میخوان برن مهمانی و حتما میخوان اینو بزارن، من گفتم نه و در نهایت به این شرط دادم که فردای مهمانی بیاره بده به من تا روز مهمانی، ولی ایشون رفتن و بهانه کردن و دیگه نیومدن. مهریه رو اجرا گذاشتن و گفتن که طلا هم هدیه من بوده، حکم استرداد طلا در دادگاه رد شد و به ایشان رسید، و حکم اعسار از مهریه بنده پذیرفته شد ، ایشون اعتراض به حکم کردن و تقاضای استعلام دارایی های بنده رو دادن که اعتراض ایشون رد شد و در نهایت حکم قاضی بر این شد که 1عدد سکه پیش و هر 10ماه 1سکه، که 1ماه پیش بنده 1سکه خودم را دادم، ولی الان برای من دوباره پیام آمده که ایشون از من شکایت فرار از دین کردن و مدعی شدن که من اموالی دارم که به نام غیر کردم، سوال من این است که شکایت ایشون به جایی میرسه؟ و من محکوم میشوم؟ یا خیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر بعد از صدور رای مهریه اموال خود را منتقل کرده باشید ، بله، مرتکب جرم شده اید. ولی اگر منتقل نکرده باشید ، نگرانی ندارد.