مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن .. قسطی کردن دیه و خرید زندان

باسلام بنده 4سال پیش یه پرونده دارم مبنی بر ضرب و جرح عمدی و ورود به عنف یا مسکن شاکی ها هم خانواده خانمم هستن این 5سال میگذره نه اونا نه من برا اجرای حکم نرفتیم البته درصد دیه و 6ماه زندانی واسم اومده خواستم بپرسم چطور بعد چندسال هنوزم مختومه نشده و یا اینکه چیکار کنم دیه رو قسطی کنم و زندانی رو هم عفو کنن ..هر چندماه یک بار ابلاغیه میاد واسم