مشاوره حقوقی رایگان - اثبات برگه سفید امضا

سلام بنده در یک مغازه کار میکردم بعد 4 سال بیمه ام نکردن و حقوق چند ماهم رو ندادن منم از اداره کار اقدام به شکایت کردم الان بعد 5 ماه یه برگه آوردن شکایت کردن و تامین خواسته دادن که به من 150 میلیون دادن تا باهاش کار کنم بعد یه ساله تحویل بدم و اگر ندادم ازم شکایت کنند منم شکایت جعل کردم که کارشناسیش کردن برگه نوشته ش کاربنه ولی امضا و اثر انگشت من اصله بعدشم کارشناس گفته مقدم بر نوشته اس یعنی برگه سفید امضا و اثر انگشت بوده همچنین گفتن اصل برگه پیش منه آیا با برگه کاربن تامین خواسته دادن قانونیه

پاسخ ها :

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام، شما ميتوانيد در جلسه اصلي دادگاه تقاضاي اصل سند رو بكنيد اگر خواهان ارائه نكرد از دلايل خارج و دادخواستش رد ميشه.