مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه دوم پدری

سلام
بنده پسر دوم خانواده هستم و طبقه دوم پدریم رو ساختم با هزینه خودم ، پدرم در قید حیات نیست ، خواهرا و مادرم متن دستنوشته رو که بین خودمون نوشتیم مبنی بر اینکه طبقه دوم رو من ساختم و موقع فروش خونه سهم من به من پرداخت بشه به همراه چند نفر از فامیل ها به عنوان شاهد امضا کردن ولی برادرم که قبل ساختن راضی بود ولی بعدا این دستنوشته رو امضا نکرد میخواستم بدونم آیا در آینده موقع فروش خونه با توجه به اینکه برادرم امضا نکرده من برای گرفتن حقوق خودم به مشکل بر میخورم ؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،قبل از فروش اثبات مالکیت برای طبقه بالا به طرفیت تمامی ورثه، تقدیم دادگاه کن،