مشاوره حقوقی رایگان - ندادن پول رهن خانه توسط موجرتا زمان انقضا و درخواست جریمه روزی پنجاه تومن

باسلام و تشکر خدمت شما
خانه اجاره کردم که صاحبخانه از اول با آزاررسانی مکرر تا آخر بنا گذاشته. خانه ای که دوسال در آن زندگی کردیم. سال اول با کس دیگری قولنامه بود که فروش رفت و این اقا صابخانه شد. سال دوم لوله همسایه ترکید و دیوار سمت سرویس بهداشتی کاملا نم زده و رنگش خراب شد. و همچنین چاه ناگهانی پر شد و عملا خراب شد چون چاه ظرف دو روز پر شد. ماهم درکل 3بارخالی کردیم. در قولنامه حق یه چاه با مستاجر هست. ولی این اقا برعهده نگرفت. حالا از 33روز پیش از انقضا با مراجعات مکرر و ایجاد رعب و وحشت خواستار تخلیه خانه شد. پولی به ما نداد. تا یه هفته قبل از انقضا ما خانه ای پیدا کردیم. پول رهن خانه را درخواست کردیم. همان روز نداد گفت پول در حساب یک ماهه هستش. با پیگیری زیاد به بنگاه املاک فردایش نصف 4م پولمون را ریخت به حسابم. ولی دیگه گوشیش جواب نداد تا انقضا مدت خانه ک 27میباشد. 3تومن دیگر داد درحالی آخر شب روز جمعه بود. آیا ما بایست اسباب به کوچه میبردیم تا بقیه پول برسد. بنگاه دیگر باز نبود تا ما همان شب نقل مکان کنیم زیرا بدون مابقی پول به ما کلید نمیدادن. ما فرداشب خالی کردیم.حالا یک تومان دستش مونده میگه هم باید پول چاه بدین !!!هم برایه تاخیر در تخلیه خانه باید جریمه شبی پنجاه تومن بپردازی!! به هیچ صراطی مستقیم نیست. چون ما خانم هستیم فکر میکند میتواند ظلم کند. آیا زرنگی او قانونی است؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدقراردادمطالعه شود،ولی توصیه میشودکدخدامنشی حل کنید.

پرسشگر :

سلام حاج آقا. باتشکر فراوان برای پاسختون.کدخدا منشی یعنی چه کنم؟من خانم هستم خودم کسیو ندارم جز قانون سایه ای دیگری ندارم.حالا ک اونا ب زرنگی قولنامه رو از مادرم گرفتن میتونن دست ببرن تو قولنامه .آیا میتوانم ب کارشناس مراجعه کنم ک آیا قولنامه دست برد شده یا نه؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تماس بگیرید.یاالله

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام
شما بدوا میبایستی با اخذ تامین دلیل از شورای حل اختلاف محل ملک اقدام نمائید و سپس کلید خانه را به شورا تحویل نمائید تا از مطالبه خسارات تاخیر در تخلیه جلوگیری کنید