مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه های اجباری و مبالغ سنگین بابت شارژ و عیدی ... در مجتمع مسکونی

سلام
بنده در یک مجتمع مسکونی 500_600 واحده واقع در منطقه افسریه ساکن هستم مدیریت مجتمع میزان شارژ ماهانه را برحسب متراژ منزلی که درش ساکن هستیم در نظر گرفتن متری 3/600 تومان یعنی بنده که منزلم 70 متره ماهانه 250 هزار تومان هزینه شارژ پرداخت میکنم که خیلی هزینه سنگین و گزافی هستش و چندین بار ساکنین اعتراض کردن اما جوابی نگرفتن و اما در این ماه اسفند ساکنین را مجبور به پرداخت هر واحد 280 هزار تومان بابت عیدی و حق سنوات پرسنل مجتمع کردند..سوالم این هستش که من چه جوری میتونم به این مسئله رسیدگی و شکایت کنم آیا اصلا میشه شکایت کرد راهی هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مبلغ مذکور برای یک اپارتمان پانصد واحدی و خدمه ان مبلغ ناچیزی است