مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض ادب
شخصی در سال 94 در کنکور ارشد سراسری بجای من شرکت کرده و قبول شده و در اردیبهشت ماه سال 95 حین تحصیل اینجانب از هیات تخلفات سازمان سنجش به دانشگاه نامه آمده مبنی بر تا اطلاع ثانوی از صدور هر مدرک تحصیلی جلوگیری کنند خلاصه در سال 96 من دانشگاه رو تموم کردم و از پایان نامه دفاع کردم ولی هنوز مدرکی صادر نشده است. هیات تخلفات دو بار بنده و دو بار فرد شرکت کننده در آزمون رو مورد تحقیق قرار داده و و در مرحله دوم تا تجدید نظر دیوان رفته پرونده و دیوان با ایراد شکلی هر دو پرونده رو نقض و جهت رسیدگی مجدد و رفع اشکال به هیات بدوی رسیدگی آزمون های سراسری ارجاع داده و در مرحله دوم فرد شرکت کننده رو تا هیات تجدید نظر رسیدگی به آزمون های سراسری پیش رفته و فرد متخلف اعتراض داده در سال 98 و تا الان از آن پرونده خبری نیست و با چند مورد تحقیق متوجه شدم احتمالاً مشمول مرور زمان شده که آیا درسته یا نه ؟
ولی پرونده فرد داوطلب اصلی یا همان فردی که بجای خود فرد دیگری رو شرکت داده در مرحله دوم رسیدگی تا تجدید نظر دیوان رفته و دیوان حکم هیات رسیدگی به تخلفات رو در تاریخ 98/04/20 تائید کرده و بازهم تا الان خبری نیست و احتمالاً بایگانی یا مشمول مرور بوده اقدام اجرایی نکردن آیا درسته یا نه ؟
تاریخ وقوع جرم : 94/02/18 تاریخ آزمون
تاریخ اولین اقدام هیات رسیدگی : 95/02/29 اولین اخطار جهت توضیحات
آخرین محکومیت یا رای صادره توسط هیات رسیدگی به تحلفات آزمون های سراسری قبل از اعراض بدوی به دیوان :
شامل ابطال قبولی فرد داوطلب اصلی در قبولی آن رشته و فلان دانشگاه و محرومیت تا دو سال از آزمون های سراسری تا سال 96
و محکومیت فرد شرکت کننده 3 سال محرومیت از شرکت در آزمون های سراسری تا سال 97
دقیقاً این رای هیات رسیدگی بوده که پرونده فرد شرکت کننده بعد از مرحله دوم اعتراض به هیات بدوی رسیدگی آزمون های سراسری اقدام توسط سازمان سنجش انجام نشده است و نمیدانم چی به سر پرونده اومده
ولی پرونده داوطلب اصلی در مرحله دوم رسیدگی با اقدام از دیوان بناخره در تاریخ 98/04/20 توسط دیوان تائید شده و حکم به محکومیت داده و تا الان اقدام اجرا نشده یعنی اصلاً موضوع محکومیت در جریان پرونده طی شده و عملاً اقدام متصور نیست.
حالا سوال من از شما این است که آیا با گذشت 2 سال از وقوع جرم و حتی اولین اقدام قانونی مرجه انتظامی ( هیات رسیدگی به آزمون های سراسری ) و طی شدن خودکار دوران محکومیت، باز هم دیوان رای داده آیا طبق قانون نمی توانست رسیدگی کند و شامل مرور زمان شده و آیا می توان به این حکم قطعی درخواست اعمال ماده 79 را داد؟؟؟؟
ببخشید خواستم دقیق توضیح بدم یکم زیاد شد% بی صبرانه منتظر پاسختان هستم.

پاسخ ها :

اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری شرکت در کنکور به جای دیگری محرومیت از شرکت در کنکور کنکور سراسری