مشاوره حقوقی رایگان - جعل ضمانت اداری و سو استفاده از هویت وام گیرنده

احتراما اینجانب در سال 87 متوجه شدم از گواهی کسر از حقوقم به عنوان ضامن در دو بانک و سه وام دریافتی سو استفاده گردیده که جهت ابروی اداری و خسارت وارده از وام گیرنده در بانک ملت در مراجع قضایی شکایت نموده و بعد از کش و قوس های فراوان که وام گیرنده مجهول المکان و فاقد ادرس در این چند ساله بوده رای دادگاه مبنی بر سو استفاده وام گیرنده و جعل از مدارکم را در سال 91 تحویل بانک... و ... دادم فلذا در دی ماه 99 مجددا از طرف اجرائیات بانک اعلام گردید که وسیله نقلیه شما توقیف میباشد فلذا مجددا به بانک شعبه مربوطه مراجعه و ضمن ارایه یک نامه درخواست پیوست ارا قضایی را به ریاست بانک شعبه که مدعی بود این احکام به ما داده نشده تحویل دادم و حال تا کنون وسیله نقلیه من در سیستم پلیس راهور توقیف میباشد. بنابراین متقاضی دادخواستی علیه بانک و ادعای خسارت از بانک مذکور که مشکوک به همدستی با جاعلین مدارکم در زمان پرداخت وام گیرنده میباشند این جانب را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شیوا مقدسیان

شیوا مقدسیان :

سلام دوست عزیز چنانچه رایی در این خصوص صادر شده است از همان مرجع صدور حکم میبایست موضوع را مطرح و طی مکاتبه با بانک مربوطه نسبت به رفع توقیف اقدام شود و قسمت اخیر سوال شما را متوجه نشدم اگر خسارتی متوجه شما باشد آنرا میتوانید از جاعل مطالبه نمایید .......