مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام.
برادر بنده از سوی یک پدر و دو پسرش مورد ضرب و جرح قرار میگیرد که شکایت میکند و پزشک قانونی معاینه میکند. رباط زانوی او و مینیسک پاره میشود با ساییدگی های متعدد.

این افراد چندین بار اشخاص معتمد رو با خودشون میبرند خونه برادرم رضایت بگیرند ولی رضایت نمیدهد.

حالا این ها بعد رفتند کاملاً کذب ادعا کردند عروسمون رو کتک زده و بچه اش سقط شده و.... یعنی کاملا کذب حتی از نزدیک هم رد نشدند.
شوهر این خانوم (یکی از عوامل ضرب و شتم برادرم) آدم شر و خلافکاری است. هیچ کاری برای او ندارد 2 تا شاهد الکی جور کند یا خودش ضرب و جرح کرده باشد.
در صحنه درگیری بالای 5 نفر حضور داشتند و اگر احضار بشوند قاعدتاً بی گناهی برادرم رو شهادت می دهند.

تنها چیزی که ظاهراً به ضرر ما هست در صورتجلسه پلیس 110 نوشته شده برادرم از طرف اون آقایان و یک خانوم بدون ذکر اسم مورد ضرب و جرح قرار گرفته است. در صورتی اون خانوم ها فقط فحاشی کردند. یعنی خود افسر این طوری نوشته است و نه به درخواست ما. در شکایت هم ما نوشتیم فحاشی از جانب خانوم ها. تکلیف چی میشه و چی کار کنیم؟ لطفا راهنمایی کنید از نگرانی در بیایم.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام نگران نباشید، در صورتیکه در گزارش پلیس اشاره ای به ضرب و جرح از ناحیه برادر شما نیست.