مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق الزحمه خدمات مهندسی

با سلام و احترام.
سال گذشته از طریق یکی از دوستان برای ارائه خدمات مهندسی به یکی از شرکت های مشاور معرفی شدم. با توجه به این که کارهای شرکت مورد نظر به صورت پارت تایم و موردی بود، به طور شفاهی توافق شد که در ازای هر ساعت کارکرد مبلغی به عنوان حق الزحمه پرداخت گردد.
اولین صورتحساب در تاریخ 1399/01/20 ارائه شد و در تاریخ 1399/02/17 عین مبلغ صورتحساب به حساب شخصی اینجانب واریز گردید.
در همان تاریخ یک پکیج کاری ارائه درخواست پیشنهاد قیمت گردید که ارائه و متعاقب آن کار آغاز و صورتحساب مربوط به آن در تاریخ 1399/04/11 ارائه گردید و در تاریخ 1399/05/07 بخشی از صورتحساب به حساب شخصی اینجانب واریز گردید.
پس از اعمال بعضی تغییرات و انجام کار اضافی، صورتحساب سوم در تاریخ 1399/06/12 ارائه گردید که پس از آن شرکت مورد نظر علی رغم تماس های مکرر به هیچ وجه پاسخگو نبوده و نسبت به پرداخت مانده حق الزحمه هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
با تشکر