مشاوره حقوقی رایگان - چطور زمین موروثی مرحوم پدر بزرگم را که خود او با چندین نفر دیگر شریک بوده تفکیک و افراز کنم؟

با سلام
مرحوم پدر بزرگ مادری من 40 سال است مرحوم شده و با چند نفر دیگر در زمینی شریک بوده است و بین آنها بیع نامه و بنچاق (قدیمی ولی قانونی) نوشته شد . سوال من چند بخش دارد که استدعا دارم راهنمایی بفرمایید .
1. فقط یکی از دایی های من در قید حیات هست که خارج از کشور هست و هیچ جوابی بابت انجام پیگیری این زمین نمیدهد و قطع رابطه هست و الباقی خاله ها و دایی ها و مادرم مرحوم شدند . با وجود شرایط فوق چطور می توانم زمین سهم مادرم را افراز و تفکیک کنم ؟
2. برای انجام این کار از کجا باید شروع کنم؟
3. بیشتر دایی زاده ها و خاله زاده ها در دسترس نیستند . آیا این موضوع مشکلی ایجاد میکند؟
4. هیچ اطلاعاتی از شرکای مرحوم پدربزرگم نداریم . آیا اشکالی ایجاد میکند؟
5. اگر در زمین کلی اشخاصی بدون اجازه وراث ساخت و ساز کرده باشند یا قسمتی را تصاحب کرد باشند تکلیف ما چیست؟ آیا از سهم زمین مادرم کم میشود؟ آیا میشود شکایت کرد و نتیجه میدهد؟
6. اگر بعضی از وراث بدون اطلاع سهم الارث خود را بیع نامه ای (یا دستخطی) فروخته باشند آیا قانونی است؟ آیا ما هم میتوانیم این کار را بکنیم؟
زمین در شهرستان هست و من دسترسی نزدیک به آنجا ندارم و اصلا نمیدانم وضعیت دقیق کنونی زمین چگونه هست و چه کسانی چه کارهایی با این زمین کرده اند . چگونه میتوانم از وضعیت دقیق زمین آگاه شوم؟
طبق صحبت اقوام پدر بزرگ من در جاهای دیگر هم زمین داشته ولی ما مدرکی از آن زمین ها نداریم . آیا میشود پیگیری کرد و مشخص کرد که زمینها کجاست و چقدر هست؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید چگونه و از کجا باید شروع کنم؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ سوال چند بخشی شما در نوشتار نمیگنجد. بهتر است حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید