مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل

سلام. خانمم خانه را عوض کرده و کل وسایل رو هم برده باهم اختلاف داشتیم و من ترک کردم منزل و ایشان خانه عوض کرد. و فاکتور خرید وسایل هم ندارم. نفقه پرداخت میکنم. آیا میتوانم وسایل جهیزیه که مال اینجانب زوج هست را بگیرم. چه مدارکی لازم دارم فاکتورها نیس. فقط در سند ازدواج 6تیکه وسایل ثبت شده ک من باید بخرم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قابل استرداد نیست زیرا جز تعهدات شما بوده. تعهد داده اید آن وسایل را بخرید. مضافا بر اینکه اگر در لیست جهیزیه زوجه قید شده باشد.