مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

باسلام واحترام
من چطور میتونم متن اظهارنامه اعلام آمادگی برای زندگی مشترک بنویسم ممنون میشم کمک کنید..

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای زوج اظهارنامه ارسال کنید و آمادگی خود برای بازگشت به زندگی مشترک را اعلام نمایید .
چنانچه زوج قبلا اقدام به تقدیم دادخواست الزام به تمکین بر علیه شما کرده است و رای بر الزام شما به تمکین را اخذ کرده است ، ذکر کنید :
مخاطب محترم
آقای ......
احتراما پیرو رای الزام به تمکین شماره......مورخه..... صادره از شعبه......دادگاه خانواده ....... که در مورخه......ابلاغ شده است ، اینجانبه ّ.........فرزند........به عنوان زوجه ، آمادگی خود برای بازگشت به زندگی مشترک و تمکین را اعلام می نمایم .
مقتضیست ترتیبی اتخاذ کنید که در مورخه.....راس ساعت .....در منزل مسکونی مشترک حاضر باشید ،تا مراتب بازگشت اینجانبه به زندگی مشترک و تمکین به تایید شما برسد .
عدم اجابت اظهارنامه و