مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه تمکین

وقت بخیر ببخشید من یه سوال داشتم خواهش میکنم راهنماییم کنین من دوماهه به دلیل اینکه شوهرم نفقه بهم نمی‌ده خونه رو ترک کردم شوهرم عدم تمکین زد دادگاه بدون شاهد و مدرک رای به نفعش داد تو یه جلسه اصلا نذاشت من حرف بزنم قاضی، حالا یه اظهارنامه نوشتم که بیاد خونه پدرم منو ببره ظرف مدت یه هفته اگه نیاد دنبالم پرونده الزام به تمکین مختومه میشه؟ منم شکایت نفقه کردم میگه باید انصراف بدی تابزارم بیای خونه،فرصت اعتراض به رای عدم تمکین هم دوسه روز دیگه است که به تعطیلی میخوره،آیا باید منتظر بمونم بیاد دنبالم یا اعتراض بزنم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر شما منزل مشترک را ترک کرده باشید ، زوج الزامی به اینکه دنبال شما بیاید نیست .
اگر دلیلی در اختیار دارید که حکم تمکین بر خلاف حق صادر شده است یا اینکه در منزل مشترک امنیت جانی ندارید میتوانید به رای صادره اعتراض کنید .
موفق باشید