مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی عدم تمکین و در ادامه ارسال اظهارنامه زوجه جهت تمکین

با سلام
بنده زوج هستم همسرم در سال 96 (پس از 4 سال زندگی مشترک) منزل رو ترک کرده و بنده در سال 97 حکم قطعی عدم تمکین ایشان را از دادگاه گرفتم. هم اکنون در سال 99 اظهارنامه فرستاده که قصد تمکین داره و ظرف یک هفته منزل مشترک را به ایشان معرفی کنم. از آنجا که ایشان فقط قصد فشار مالی به بنده رو داره (مهریه هم اقساط پرداخت میکنم) و تمکین نخواهد کرد. آیا من در این مرحله حتما باید منزل رو محیا کنم یا اینکه چون حکم عدم تمکین قطعی است میتونم صبر کنم تا ایشان شکایتی مطرح کنند تا اون زمان وقت تهیه مسکن دارم.
از اونجا نگران هستم که این اظهارنامه باعث نشه که ایشان ادعای طلاق کنند.

پاسخ ها :

یک وکیل

بله با اعلام باز گشت ،
بايد مقدمات تمكين كه منزل و محل سكونت است مهيا شده باشد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

حکم تمکین دارید مشکلی نیست صبر کنید .دادخواست طلاق بدهد شما که حقوق مالی وی را پرداخت می کنید