مشاوره حقوقی رایگان - حق سرایداری

سلام و وقت بخیر خدمت شما
بنده در خانه پدری خود ساکن هستم (از 42 سال گذشته تا کنون). 2 خواهر دیگر هم دارم. از پدر و مادر خود در همین خانه پرستاری کردم. خانه بسیار قدیمی بود به صورتی که اگر کسی در آن زندگی نمی کرد فرو می ریخت اما من از آن مراقبت کرده و به بازسازی برخی از قسمت های آن پرداختم.
سوالی که دارم در مورد فروش خانه و تقسیم آن بین وراث است. آیا در هنگام فروش، به من حق سرایداری تعلق می گیرد یا می توانم تقاضای حق سرایداری کنم؟

پاسخ ها :

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

سلام. خیر . از انجا ک شما ملک مشاع را تصرف نمودید قانونا سایر ورثه میتوانند اجرت المثل ایام تصرف را نیز از شما دریافت نمایند.