مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول از طریق حواله کارت به کارت و موبایل بانک

سلام با توجه به اینکه عده ای یاد گرفتن جنسی میبرن بعدن مدعی میشن پول رو اشتباه کارت زدن یا با موبایل بانک اشتباه واریز کردن ، در موبایل بانک قسمت شرح عملیات واریز کننده یا قسمت فیش حواله همیکنه واریز کننده بنویسه برای پرداخت بدهی به شخص گیرنده (اقای x یا هرچی) کافی هستش ، دقیقن همین متن پرداخت بدهی به شخص x یا y

پاسخ ها :

دریافت پول از طریق کارت به کارت واریز وجه