مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف سیستمی ماشین از اجرائيات ثبت بابت مهریه انتقال ان

سلام من دو ماهه که ماشینم توقیف سیستمی شده بابت مهریه خانم از اجرائيات ثبت میخواستم به پرسم چه جوری رفعش کنم. با ماشین کار میکنم تو اژانس .. وایسم تا روز دادگاه مهریه قاضی دستور بده نامه از اتحادیه بگیرم برای قاضی ... یا اینکه نامه از اتحادیه اژانس ببرم اجرائيات ثبت جلوگیری بشه از توقیف فیزیکی .. هر کی یه چیزی میگه من واقعا گیج شدم .. وکیل ها نظرشون فرق میکنه. ممنون راه بهتر کدومه .. بعد میخواستم بدونم با استشهادیه از محل و همچنین امام جماعت محل و امضای انان مبنی بر کار کردن بنده با ماشین در دادگاه شورای حل اختلاف میشه ماشینو رفع توقیف سیستمی کرد. ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، ربطی به دادگاه نداره، شما باید نسبت به عملیات ثبت در نزد رئیس ثبت، اعتراض کند وتوییف عملیات اجرایی زا بخواهید و باید کارت هوشمند آژانس زا ارائه، و استشهادیه، مبنی بر اینکه درآمدی جز آژانس، کسب نمی کنید زا ضم اعتراض نمایید والا، خودرو به مزایده میرود