مشاوره حقوقی رایگان - سرقت باطری و ضبط خودرو

با سلام
حدود 1ماه پیش باطری و ضبط ماشینم دزدیده و حدود 800هزار تا 1میلیون خسارت وارد شد. امروز از دادگستری تماس گرفتن و گفتن 2مظنون در رابطه با پرونده ای که کلانتری تشکیل دادم پیدا شده‌ و بازپرس منو در تاریخی که گفتن خواسته برای توضیحات بیشتر.1_در صورت اثبات یا اعترافات مجرم من چطوری میتونم خسارت وارد دیده رو بگیرم؟ 2-آیا این مراحل زمان بر و هزینه بر هست؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
١- در صورت إثبات در پرونده ، قاضي خسارت شما رو لحاظ خواهد كرد
٢-زمان بر هست اما هزينه بر نيست