مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دزدی

امروز 1400/4/16 همسر و پسرم بعد از بازگشت از درمانگاه متوجه میشن که باطری ماشین (پراید) دزدیده شده. یک فرد دیگه هم در همون پارکینگ اعلام کرده که باطری پراید او هم دزدیده شده. در نزدیکی آن پارکینگ باطری سازی بوده و همسرم حدسشون اینه که با دزد همدست بوده. چگونه می توان پیگیری کرد. تو این شرایط سخت اقتصادی واقعا 800000 تومن پول باطری ماشین دادن برای ما فشار بسیار زیادی هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید شکایت کنید لازم نیست در این شکایت حتماً شخص خاصی رو متهم کنید. تحقیق کنید ببینید پارکینگ دوربین دارد یا خیر.
از طرفی بودن باطری سازی کنار پارکینگ شاید یک حدس باشد اما دلیل محکمی نیست.

امید مهدی پور بابادی

جناب آقای امید مهدی پور بابادی :

با سلام.با توجه به اینکه هیچ گونه مدرک برای اثبات جرم ندارید مستقیم نمی توانید برعلیه باطری فروش اعلام جرم کنید....لذا بایستی ایشان را به عنوان اینک به ایشان سو ظن دارید از دادگاه بخوید احضار کنند......