مشاوره حقوقی رایگان - حکم کیفری

با عرض سلام و خسته نباشین. من یه پرونده سرقت باطری خودرو دارم که از شبعه بازپرسی منع تعقیب خوردم بعد یکی از شاکی ها رفت عتراض زد و من رضایت هر 4 تا شاکی گرفتم و در شعبه کیفری به من 3 سال حبس و 74 ضربه شلاق داده ایا عتراض بزنم حکمم به جریمه نقدی یا تعلیق میشه ممنونم بابت جوابتان سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه کیفری نداشته باشید امکان تعلیق وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید تقاضای تمکین به حکم کنید و از تخفیف برخوردار شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تجدیدنظر خواهی نمایید و امکان
کاهش مجازات وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سابقه نداشته باشد میتوانیداز نهادهای ارفاقی استفاده نمایبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان تبدیل به جریمه نقدی نیست اما میتوان ان را به حکم حبس تعلیقی مبدل کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان کاهش و تبدیل هست علی الخصوص که رضایت گرفتید