مشاوره حقوقی رایگان - درخواست‌ افزایش‌‌ حقوق مستمری

سلام. من‌ در منزل‌ استیجاری‌ مجرد و مستقل‌ با یک‌ سوم‌ مستمری‌ از پدر مرحومم زندگی‌ میکنم‌. مابقی‌ مستمری‌ بین‌ برادر 19 ساله‌ و مادرش ( نامادری ام) تقسیم‌ می گردد. لطفا بفرمایید من‌ برای‌ زندگی‌ در این‌ جامعه‌ با وضعیت‌ اقتصادی‌ کنونی‌‌ چی کار کنم؟ آیا مستمری‌ من‌ افزایش‌ داده‌ نمیشود یا اگر‌ مستمری‌ برادرم‌ که ‌19 ساله‌ شده‌ این‌ ماه‌ قطع‌ میشود و در این صورت‌ آیا تقسیم‌ میگردد یا نه؟ من‌ میتونم‌ درخواست‌ کمک‌ بدهم برای‌‌ این که‌ تحت‌ کمیته‌ یا سازمان‌ یا خیریه‌ ... قرار بگیرم؟ با تشکر از راهنمایی.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

فقط در صورتیکه مستمری برادر قطع شود حقوق به دو قسمت مساوی تقسیم میشود