مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با سلام
اینجانب در حال حاضر بیکار هستم و در مسکن مهر زندگی میکنم همسرم بسیار پرخاشگر و فحاش می باشد عدم تمکین دارد و با پیام با یک نفر ظاهرا در ارتباط می باشد
ایا با توجه به شرایط مالی که دارم میتوانم درخواست طلاق نمایم و مهریه را به صورت تقسیط پرداخت نمایم
در ضمن مهریه وی 14 سکه و مبلغ یک میلیون تومان وجه نقد می باشد و تاریخ ازدواج ما سال 75 بوده است.

پاسخ ها :

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

سلام. حق طلاق در قانون با مرد است و شما میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید البته در اینصورت علاوه بر مهریه ب پرداخت اجرت المثل ایام زناشویی و تنصیف دارایی ک پس از ازدواج مالک شدید نیز محکوم خواهید شد ک در صورت عدم تمکن مالی در پرداخت یکباره آنها میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط مطرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای پرداخت دیون به خانم میتوانید دادخواست اعسار و تسقیط بدهید