مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

سلام خسته نباشید من الان 8ماهه نامزد کردم نامزدم میگه تفاهم اخلاقی نداریم در حالی که ما هم دیگر را زیاد ندیدیم اخلاق هم را نمیدونیم رفته شکایت کرده که طلاق در مورد عدم تفاهم اخلاقی ولی من اصلا راضی به طلاق نیستم باکره هستم و 14سکه مهریمه با چهار قلم جنس و 20گرم طلا شیربهام هست میخواستم ببینم ایا اینها بهم میرسه کامل اگه بخواد طلاقم بده

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر باکره هستنید نصف مهریه به شما تعلق می گیرد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
شما نوشتید نامزد هستیم ولی با این تفاصیل که گفتید احتمالا عقد کرده اید و در صورتیکه عقد باشید و قبل از عروسی ، یعنی در زمان عقد طلاق صورت بگیرد نصف مهریه به شما تعلق میگیرد .

پرسشگر :

اگر راضی به طلاق هم نباشم باز نصف مهریه بهم میرسه؟

پرسشگر :

باسلام بنده در دوران عقد هستم نامزدم به همه گفته که بهش چاقو میکشیدم و خواهرش هم گفته که خودمو از ماشین پرت میکردم رفتیم حل اختلاف اصلا حرفی درمورد چاقو و ماشین حرفی نزد فرداش بهش زنگ زدم گفتم چرا تو حل اختلاف نگفتی ولی همه جا میشینید میگید ابروی منو میبرید برگشته بهم میگه تو دادگاه هم نخواهم گفت چون شاهد ندارم حالا از شما خواهش میکنم که بهم کمک کنید ایا من تو دادگاه بگم که این با خانو ادش ابروی منو بردن و بهم تهمت دروغی زدن در ضمن تو محصر بهم گفته پنجم ابتدایی خوندم ولی بعد عقد بهم گفت بی سوادم حتی نهضت هم نرفتم و ایا من اگه برم بیمه تامین اجتماعی بهم سوابق بیماریشو میدن ببرم دادگاه چون چند تا عمل جراحی کرده که بعد عقد بهم گفته

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مهریه را می توانید مطالبه نمایید.و در رای طلاق نیز به پرداخت مهریه زوج مکلف می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه